Web Analytics

Bolnavi şi… bolnavi. Goana după rating

de | 27.03.2024 14:31 | Actualitate, Home, Opinii

Cu câteva săptămâni în urmă, toate televiziunile din România, în goana lor nebună după știri bombă și rating la buletinele de seară, au făcut din țânțar armăsar, anunțându-ne că la o școală din București un elev în vârstă de 8 ani ar fi fost violat de un altul care-i doar cu trei ani mai mare. Totul s-a soldat cu scandal, anchetă, declarații și demisia directoarei acestei școli din Sectorul 1. Nimic nu ne mai surprinde într-o țară în derivă, unde toți copiii în vârstă de 7, 8, 9 ani au telefoane mobile pe care uneori le țin deschise și în timpul orelor, avizi să afle ce-i cu viața sexuală, cu drogurile și etnobotanicele, cu fumatul și cu compozițiile scabroase ale lui Gheboasă.

Revenind la acel pretins viol, am suficientă expertiză în privința vieții sexuale a românilor, de la pubertate până la bătrânețe. Ei nu sunt mai deloc supradotați anatomic, decât într-un procent nesemnificativ, iar nivelul testosteronului este departe de cel al unui armăsar. Poate că acel puștan în vârstă de 11 ani a încercat și el să facă exact ce a văzut în filme XXX, dar mai mult ca sigur nu a reușit. Pentru că este la vârsta când nu s-a produs maturitatea sexuală și nu are erecția necesară ca să poată penetra anal un alt băiat.
În urmă cu niște ani, când în societatea românească nebunia nu ajunsese la cotele de azi, la cabinetul meu a venit o doamnă însoțită de fiul în vârstă de 4 ani, solicitând o consultație pentru el. Când am întrebat-o despre ce-i vorba, mi-a răspuns că-i disperată. Cu o zi în urmă, când s-a întors acasă de la joacă, el i-a spus mamei: „Mamă, Gigel de la scara B vrea să mă futeze!” Am zâmbit când am auzit că Gigel are tot 4 ani, dar pentru că doamna m-a implorat să văd ce-i la fundul lui, l-am dezbrăcat. Totul era normal, dar biata femeie parcă nu mai putea să priceapă că, la vârsta asta, de la vorbă la fapte este exclus să se întâmple un contact sexual.
Dr. Viorel Pătraşcu

Citește și Bolnavi şi… bolnavi. Un fumător înrăit şi un popă de belea

Citește și Bolnavi şi… bolnavi. Este sănătatea o problemă de siguranţă naţională?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *