Boierul Neacşu, 500, Elena Lasconi, 50!

de | 20.04.2022 16:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, este sărbătorită miercuri, 20 aprilie, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Și nu credea vreodată că la această vârstă va fi atât de solicitată. Și nu este vorba despre ceea ce are de făcut pentru municipiu, nu, făcea referire recent la angoasele date de nenumăratele reclamații făcute la adresa ei. Multe, multe au ca autor un cetățean care e nemulțumit de orice, pornind chiar de la un loc de parcare, însă în ecuație nu intră opozanții politici.

Întrebat dacă și PSD-ul a contribuit la zestrea inedită de reclamații a primăriței, consilierul local Mărgărin Blidaru, coechipier cu Țâroiu în mandatul trecut, a negat practicarea obiceiului de reclamagiu, atât el, cât și colegii săi. Așa că, cel puțin din această direcție, Lasconi își poate vedea liniștită de ”Piața Neacșu unește comunitatea”, un proiect de reamenajare a spațiilor publice din Câmpulung. Neacșu e cel care anul trecut a fost în prim-plan datorită scrisorii pe care a redactat-o în limba română acum 500 de ani. 501, mai precis!
C.I.B.

Citește și Primarul Elena Lasconi către câmpulungeni: „Sunt așa mândră de voi”

Acest articol este despre: campulung,elena lasconi,margarin blidaru

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed