Web Analytics

Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, este optimist: „O să fie un meci destul de greu cu FCSB, sperăm să nu pierdem”

de | 13.10.2021 16:21 | Actualitate, Sport

Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni, s-a arătat destul de optimist înaintea confruntării cu FCSB din următoarea etapă de campionat. Întrebat despre această partidă, dar și despre pregătirea din pauza competițională din Liga I, managerul Stoica ne-a declarat: ”Pregătirea pentru CS Mioveni în această pauză competițională prilejuită de meciurile echipei naționale a decurs bine. Am avut și un meci amical cu Rapid București, pe care l-am câștigat cu 1-0. Echipa se prezintă destul de bine, având în vedere că ne așteaptă patru meciuri destul de grele și se termină turul campionatului. Sperăm să luăm cât mai multe puncte din aceste patru meciuri și să fim cât mai sus în clasament.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Îmi cer scuze, în numele echipei, pentru înfrângerea cu Voluntari”

Este vorba despre meciul cu FCSB, cu Botoșaniul acasă, cu Craiova în deplasare și apoi cu UTA acasă. Nu avem probleme medicale în rândul jucătorilor, toată lumea este ok. Vreau să mai adaug faptul că în această ultimă perioadă am avut doi jucători convocați la naționala de tineret a României. Este vorba despre Ducan și Toma. Și am mai avut și pe Saluh, convocat la naționala Liberiei. În ceea ce privește meciul cu FCSB, vreau să spun că o să fie un meci destul de greu, sperăm să nu pierdem și, dacă putem, să și câștigăm. Faptul că jucăm la Buzău, și nu pe Arena Națională nu consider că este neapărat un avantaj pentru noi. Părerea mea este că nu contează stadionul când joci cu o echipă precum FCSB”.

Citește și Telu Stancu, directorul CS Mioveni, după derby-ul CS Mioveni-FC Argeş: „Nu mă aşteptam la un spectacol fotbalistic, dar a fost spectacol frumos în tribune”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii