Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”E foarte important să nu pierdem cu Dinamo!”

de | 12.04.2022 15:59 | Actualitate, Sport

Bogdan Stoica, managerul sportiv de la CS Mioveni recunoaște că echipa galben-verde a fost la un pas să fie egalată la Mediaș, că până la urmă obținerea celor trei puncte a fost lucrul cel mai important și că meciul cu Dinamo din următoarea etapă a play-out-ului este una crucială pentru salvarea de la retrogradare.

”În meciul cu Gaz Metan Mediaș nu am avut un joc extraordinar de bun, dar sunt foarte importante cele trei puncte obținute în urma acestei confruntări. A doua repriză, echipa a jucat mult mai slab ca în prima repriză. Consider că și jucătorii i-au luat puțin de sus pe adversari, au avut 2-0 la pauză, s-au văzut puțin cu sacii în căruță și nu au mai putut să se motiveze în a doua repriză.

Citește și:CS Mioveni câștigă cu emoții la Mediaș. Scor 2-1

Gaz Metan Mediaș s-a aflat la un pas de a ne egala, dar până la urmă sunt importante cele trei puncte. Acum urmează meciul cu Dinamo, care este poate cel mai important meci din acest play-out și trebuie să uităm repede meciul de la Mediaș. Meciul cu Dinamo îl vom aborda cu gândul la victorie. Este foarte important să nu pierdem, dar dacă câștigăm este și mai important pentru că avem șanse mari să ne salvăm direct de la retrogradare fără să mai ajungem la baraj. Pentru noi, cel mai optimist scenariu din acest play-out este să nu prindem barajul și cel mai pesimist este să fim peste Dinamo și să jucăm cu locul patru din Liga a doua la baraj. Vreau să transmit tuturor iubitorilor fotbalului din Mioveni să aibă încredere în echipă și să fie alături de jucători pentru că ei fac tot ce depinde de ei să nu prindem barajul și să rămânem fără emoții în Liga I”, ne-a declarat Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni.

Marius Ionel

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *