Web Analytics

Bogdan Stoica, directorul executiv al alb-violeţilor, este optimist: „Obiectivul FC Argeş este ocuparea locurilor 1-8”

de | 28.08.2020 10:30 | Sport

# Ce așteptări ați avut de la primul meci în Liga I și cum comentați înfrângerea cu FC Botoșani?
– Ne așteptam la un joc greu, însă, din păcate, nu am reușit să scoatem nici măcar un egal. Jocul nostru nu a fost nici cel mai bun, dar nici cel mai rău. Să sperăm că, ușor-ușor, se vor regla lucrurile și vor veni și rezultatele.
# Cum vedeți meciul din deplasare, de la Gaz Metan Mediaș?
– Toate vor fi meciuri grele. Sperăm să scoatem un rezultat bun. Acum am văzut că marea majoritate a echipelor din Liga I au mici probleme. Noi sperăm să le reglăm din mers și să acumulăm puncte, pentru că sunt foarte importante.
# Considerați că mai este nevoie de jucători la echipă în momentul de față?
– În orice moment o să fie nevoie de jucători noi. Într-adevăr, noi facem acum trecerea de la Liga a II-a la Liga I, am adus câțiva jucători, dar tot timpul o să fie nevoie de jucători până când se va încheia perioada de transferuri. O să încercăm să aducem jucători pe posturile care sunt deficitare.

„Ne uităm, noi și Ionuț Badea, în fiecare zi după jucători noi”

# Există discuții cu vreun jucător în momentul acesta?
– Da, sunt discuții, urmărim… A fost și perioada foarte scurtă până la începerea campionatului. Nu numai noi, ci și celelalte echipe au probleme din acest punct de vedere. Fiind perioada foarte scurtă, de când s-a terminat și până a început campionatul, e normal să nu ai timp să aduci jucătorii pe care îi dorești. După etapa de la Mediaș o să fie două săptămâni de pauză competițională și o să vedem ce putem face. E foarte greu, dar ne uităm și noi și Ionuț Badea în fiecare zi după jucători noi.
# Ce obiectiv are FC Argeș stabilit în acest moment?
– Încă nu am stabilit obiectivul, pentru că totul a fost pe repede înainte. Din punctul meu de vedere, obiectivul echipei FC Argeș este ocuparea locurilor 1-8. Acesta ar fi obiectivul pe care l-aș propune eu.

„Nu pot să spun o sumă exactă în privința bugetului, dar putem vorbi de 2-2,5 milioane de euro”

# În afară de Getica 95, ce alți sponsori mai sunt la FC Argeș? Mai sunt discuții și cu alți investitori?
– Sunt discuții în privința sponsorizării cu cei care au fost înainte, dar și cu alții. Totul s-a derulat foarte repede și nu am apucat să facem mari discuții. Urmează… Sunt discuții și cu alți sponsori și poate că în cel mai scurt timp se vor concretiza aceste discuții. Nu pot să dau acum nume. Eu nu sunt genul de om să dau ceva până când nu semnez contractul.
# La ce sumă de bani se ridică bugetul echipei FC Argeș în momentul de față?
– Nu pot să spun o sumă exactă în privința bugetului, dar cred că putem vorbi de 2-2,5 milioane de euro.
# Credeți că sunt suficienți acești bani pentru Liga I?
– Nu știu. Rămâne de văzut. Dacă echipa o să-și îndeplinească obiectivul, înseamnă că au fost suficienți, dacă nu, înseamnă că ne trebuiau mai mulți bani. Eu zic, totuși, că sunt suficienți. Pentru început, eu zic că este un buget acceptabil, dar nici cel mai bun.
# Ce i-ar trebui FC Argeș ca să facă față cu brio în Liga I?
– Să câștige cât mai multe puncte. Ne antrenăm și sperăm, de la etapă la etapă, să jucăm cât mai bine și să adunăm cât mai multe puncte.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. EE,domnule Stoica,a venit si penibilitatea de la Medias..o echipa de jaloane violete..a maturat Cardoso,cu toti jucatorii adusi de tine si Badea.mAi zici de locurile1-8?Eu zic,sa scapi de retrogradare..oricum,dupa meciurile cu UTA,FCSB SI CRAIOVA,Badea va pleca..ca nu va lua niciun punct.