Web Analytics

Bogdan Stoica, director executiv FC Argeş: ”Vom achita salariile în această săptămână, iar în privinţa primelor, mai aşteptăm”

de | 21.10.2020 13:20 | Sport

Bogdan Stoica, directorul executiv al FC Argeș, a vorbit despre deblocarea remunerației la gruparea din Trivale după victoria cu Astra. ”Pot să vă spun că vom achita salariile în această săptămână pentru toți angajații de la FC Argeș. În ceea ce privește primele de joc, mai așteptăm. Suntem pe penultimul loc în Liga I. Pentru ce să plătim prime? Să ieșim și noi din zona aceasta inferioară a clasamentului și o să plătim și prime de joc. Din punctul meu de vedere, în meciul cu Astra jucătorii nu au mai fost aşa crispați și au fost un pic mai bine pregătiți fizic, au avut mai multă vlagă și mai multă încredere în ei. Și-au dorit mai mult și s-a văzut”, a spus Stoica.

„Eu și dr. Șerb am ieșit pozitivi. Sunt asimptomatic, nu am nimic…”

L-am întrebat pe directorul de la FC Argeș și despre starea de sănătate, având în vedere că a fost depistat pozitiv cu Covid-19: ”Mă simt foarte bine. Testul care a ieșit pozitiv l-am făcut săptămâna trecută, odată cu echipa. Eu și dr. Șerb am ieșit pozitivi. Sunt asimptomatic, nu am nimic… Sunt în izolare la domiciliu până pe data de 26 octombrie, iar apoi vom respecta protocolul respectiv”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii