Web Analytics
scris vineri, 04.08.2023

Bogdan Rusu, atacant la FC Argeş: „Îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi pase de gol, ca echipa să promoveze în Liga I”

Ce te-a determinat să semnezi cu FC Argeș?

– În primul rând, clubul și suporterii, pentru că FC Argeș este un club mare și de tradiție. Este clar că am pus aceste lucruri pe primul loc.

Bogdan Rusu, atacant la FC Argeş: „Îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi pase de gol, ca echipa să promoveze în Liga I”

Pe ce perioadă ai contract cu FC Argeș?

– Am contract pe un an de zile și există și posibilitatea de prelungire.

Ce obiectiv personal ai stabilit pentru următorul sezon competițional?

– În primul rând nu trebuie să mă gândesc neapărat la mine, mă gândesc la echipă. Importantă este echipa. Degeaba dau eu goluri sau pase de gol și echipa nu promovează. Adică nu mă încântă cu nimic acest lucru. Primordial este să pui echipa pe primul loc și după aceea obiectivele personale. Iar dacă echipa este bine, este clar că și obiectivele personale cresc.

Este clar că obiectivul echipei este promovarea în Liga I, dar obiectivul tău care este?

– Este clar că obiectivul echipei este promovarea, iar obiectivul meu personal este să dau cât mai multe goluri și pase de gol, ca echipa să promoveze în Liga I.

Citește și Și totuși, Bogdan Rusu a semnat cu FC Argeș!

„Alexandru Pelici este un antrenor cu caracter și cred că s-a și văzut asta de-a lungul anilor”

Cum ai găsit atmosfera în vestiarul lui FC Argeș?

– Atmosfera acum este una ok ținând cont de ce s-a întâmplat anul trecut, despre ce s-a vorbit și ce a fost. Acum chiar este o atmosferă bună și sperăm să facem treabă bună la FC Argeș. Venind Alexandru Pelici ca antrenor, era clar că o să fie o atmosferă bună, pentru că ține foarte mult să creeze un grup, să fim ca o familie.

Cum vezi colaborarea ta cu Alexandru Pelici?

– Eu am mai lucrat cu Alexandru Pelici și știu ce fel de om este, știu ce vrea de la jucători, de la echipă și cred că venirea sa la FC Argeș este de bun augur. Este un antrenor cu caracter și cred că s-a și văzut asta de-a lungul anilor.

Cum comentezi rezultatele din meciurile amicale? Au fost și victorii, dar și două înfrângeri mai dureroase.

– Au fost și înfrângeri pe care nu le dorea nimeni. Este clar că nimeni nu își dorește să aibă o înfrângere, toată lumea vrea victorii. Dar cred că perioada aceasta, în care ne-am adunat 16 jucători, pentru că au mai rămas doar patru din vechiul lot, a fost una de a ne cunoaște, de a lega relații între noi. Asta a contat mai mult. Nu zic că nu a contat și rezultatul, dar cred că au contat mai mult relațiile pe care le-am legat între noi ca echipă și sper să se vadă asta în campionat.

Citește și Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeș, sâmbătă, 5 august, în prima etapă din noul sezon

„Cred că jumătate dintre echipele din Liga a doua și-au propus intrarea în play-off”

Cum vezi următoarele două meciuri din campionat, cu Viitorul Pandurii și CS Mioveni?

– O să fie niște meciuri grele. Niciun meci nu o să fie ușor în Liga a doua pentru că știu că în Liga a doua se merge mai mult pe bătaie, pe muncă fizică, nu neapărat pe calitate. Sperăm să trecem cu brio peste aceste etape, pentru că trebuie să începem bine campionatul. Asta contează cel mai mult.

Cum vezi lupta pentru play-off și apoi lupta pentru promovare?

– O să fie o luptă strânsă. Am văzut că multe echipe s-au întărit, multe echipe și-au exprimat dorința de a prinde play-off-ul și de a se bate la promovare. O să fie destul de greu…

Ce echipe consideri că se bat pentru play-off?

– Așa, ca și echipe, toată lumea vrea în play-off. Acum contează să și câștigi ca să ajungi în play-off. Cred că jumătate dintre echipele din Liga a doua și-au propus intrarea în play-off.

Citește și FC Argeș-CS Mioveni se joacă în nocturnă

„Am venit la FC Argeş să ducem echipa înapoi în Superligă”

Având în vedere că ai jucat o bună perioadă de timp la CS Mioveni, cum comentezi faptul că în următorul sezon această echipă nu se va bate la promovare?

– Da. Asta știam, că nu au puterea de a se bate la promovare, dar niciodată să nu zici niciodată, pentru că nu ști cum va decurge campionatul și ce rezultate vor fi.

Un mesaj pentru suporterii alb-violeți?

– Să fie cât mai aproape de noi și să știe că noi vom da oricând totul pentru echipă, pentru că de asta am venit aici, să ducem echipa înapoi în Superligă.

Citește și Leonard Doroftei a devenit antrenor de box pentru Canada

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *