Web Analytics

Bogdan Ivan: „Toți românii au dreptul la sănătate, prin Constituție, nu doar funcționarii!”

de | 19.11.2020 14:12 | Actualitate, Politica si Administratie

După ce presa a dezvăluit că Ministerul Sănătății vrea să vaccineze ȋntâi angajații din sistemul central de stat și apoi populația, Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, a criticat dur Guvernul și a acuzat că se ȋncalcă dreptul românilor la sănătate, drept garantat prin Constituție.
Toți cetățenii români au dreptul la sănătate garantat prin Constituție, indiferent de vârstă, sex sau ocupație! Funcționarii publici NU sunt mai presus de restul populației! Iar Guvernul nostru a decis că vaccinarea anti coronavirus să se desfășoare în etape, ȋn primul rând urmând să fie imunizate mai multe categorii de bugetari, în timp ce „în ultima etapă va fi vaccinată populația generală”.
Cum să se gândească cineva, vreodată, să vaccineze ȋntâi funcționărimea din ministere și apoi bolnavii de cancer, diabeticii și alte persoane cu boli cronice? Asta deja nu mai ține de politică, e lipsă de bun simț și de omenie.
Vă mai amintiți cum, la începutul pandemiei, când a trebuit să fie votat Guvernul Orban, PNL a decretat să fie testat tot Parlamentul pentru a merge la vot, într-o perioadă în care ȋn țară nu erau mai deloc teste? Ei bine, nici după aproape 10 luni, ȋn care au murit mii de oameni, nu renunță la logica asta cinică.
Pe zi ce trece, Guvernul liberal susținut de PSD devine o amenințare tot mai mare pentru România. Acțiunile lor trebuie să ne mobilizeze să mergem la vot pe 6 decembrie și să-i trimitem acasă!”, a declarat Bogdan Ivan.
Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PRO ROMANIA Argeș. CMF 11200008

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca de obicei, vorbesti ca sa te afli in treaba.
    Uite aici cum se face:
    “Campania de vaccinare din România va fi derulată în concordanță cu ce se întâmplă la nivel european. Ea este armonizată și compatibilă cu strategia europeană de vaccinare împotriva Sars-CoV-2. România nu este singură în acest demers. Acționează în context european, pe picior de egalitate cu alte state membre. La nivelul grupului de lucru de la Ministerul Sănătății, la care participă experți de la ministerele implicate, Apărare, Afaceri Interne, a fost dezbătută, elaborată strategia care va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni și săptămâna următoare va fi făcută publică”.
    Nu te-ai plictisit asa … sa-ti tot dai cu parerea fara sa te informezi mai intai.
    Am uitat, tu esti politician …