Web Analytics

Bogdan Ivan (PRO România), mesaj de 1 Decembrie – „Să iubim şi să apreciem mai mult, România, zilnic!”

de | 1.12.2020 12:26 | Actualitate, Politica si Administratie

Bogdan Ivan, candidatul PRO România Argeş pentru Camera Deputaţilor, ȋi ȋndeamnă pe români să participe la alegerile parlamentare din 6 decembrie şi spune că acesta este cel mai frumos dar pe care ȋl pot face României, de ziua naţională.

„Suntem obişnuiţi să vedem doar ce e greşit sau urât ȋn jurul nostru. Criticăm des ţara şi aud, adesea, oameni care spun că şi-ar dori să fie oriunde, dar nu aici. Atunci când vine vorba despre românii plecaţi din ţară, aceştia au păstrat ȋn suflet amintirile frumoase – căldura familiei, mâncarea gustoasă, locurile superbe. Pe ei, zilele de sărbătoare, cum este azi, ȋi dor, pentru că sunt departe de tot ce le e drag. N-ar fi rău să mai schimbăm, din când ȋn când, perspectiva. Să iubim şi să apreciem şi noi, mai mult, România, zilnic. La fel cum n-ar fi rău să ne implicăm mai mult şi să schimbăm şi lucrurile care nu ne plac la România. O ţară e suma eforturilor individuale, o muncă continuă, din partea noastră, a tuturor. Peste 5 zile, vom avea ocazia să arătăm acea implicare şi să ȋncepem schimbarea. Să ȋncepem să construim un viitor aşa cum ni-l dorim. E o şansă uriaşă pe care e păcat să o ratăm şi cred că mersul la vot e cel mai bun dar pe care ȋl putem face României, anul ăsta, de ziua ei. La Mulţi Ani, România! La Mulţi Ani, Români!”, spune Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeş.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș, la comanda PRO România Argeş, CMF 11200008.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Să iubim şi să apreciem mai mult, România, zilnic” . Zisa n-ar fi rea , dar prea seamana cu ceea ce zicea , in urma cu mai bine de un veac / un personagiu … in „O scrisoare pierduta” . Hac ! Da’ , io pe cin’ votez ?!