Web Analytics

Bogdan Ivan: „Plecarea Guvernului Dăncilă, un mare câștig pentru România!”

de | 11.10.2019 15:27 | Actualitate

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, comentează, într-un comunicat de presă, transmis vineri, căderea Guvernului Dăncilă.
„Țara noastră a scăpat de cel mai incompetent guvern și cel mai slab pregătit premier pe care l-a avut”, punctează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, precizând și că trecerea moțiunii de cenzură a fost posibilă datorită acțiunilor partidului lui Victor Ponta.
„Chiar dacă Viorica Dăncilă și PSD nu au ținut cont de rezultatul alegerilor europarlamentare, de semnalul transmis de către români pe 26 mai, chiar dacă au încercat să cumpere voturi, să pună presiune și să amenințe, iată că, prin votul decisiv al PRO România, moțiunea de cenzură a trecut și am scăpat de această guvernare, care cu fiecare zi care trecea, aducea un mare rău țării noastre”, afirmă Bogdan Ivan.
„Căderea Guvernului Dăncilă este, în primul rând, rezultatul partidului PRO România. Datorită PRO România, ALDE a ieșit de la guvernare, în acest fel PSD-ul Vioricăi Dăncilă pierzând majoritatea în Parlament. Prin acest demers, Guvernul Dăncilă a fost oprit să facă răul pe care deja îl făcea în România de aproape doi ani. PRO România, prin acțiunile sale și prin votul parlamentarilor săi, a făcut posibilă schimbarea în bine a scenei politice românești. Căderea Guvernului Dăncilă este cel mai mare câștig al țării noastre din ultimii ani”, încheie Bogdan Ivan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii