Web Analytics

BOGDAN DAVID, RECONFIRMAT ÎN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL PNL CÂMPULUNG

de | 18.06.2021 22:01 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația PNL Câmpulung și-a ales în această seară conducerea, în prezența președintelui PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu. Acesta a venit în mijlocul organizației muscelene însoțit de senatorul Dănuț Bica, prim-vicepeședintele Marius Postelnicescu, vicepreședintele PNL Argeș, Cristian Mitrofan, subprefectul liberal Emanuel Soare și cu mai mulți consilieri județeni și locali.

Pentru conducerea organizației PNL Câmpulung au candidat Bogdan David și Silviu Mănescu. Directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, Bogdan David,  a fost reconfirmat în funcția de președinte, cu majoritatea voturilor colegilor. Acesta a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și s-a angajat să îmbunătățească performanțele electorale ale PNL Câmpulung. De altfel, organizația este reprezentată în administrație atât la nivel local, de Nicolae Zaharia, viceprimarul Câmpulungului, dar și la nivel județean, de către subprefectul Lucian Ionescu- ambii prezenți la evenimentul de azi.

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, le-a urat succes celor aleși în noua conducere a PNL Câmpulung, amintind că Argeșul este alături de Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului, acesta dovedind că este un prieten al județului atât în calitate de lider PNL, cât și anul trecut, ca premier al României.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole