Web Analytics

Bogdan Argeș Vintilă, noul antrenor al FC Argeș

de | 15.03.2023 12:14 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale, înțelegere ce se va întinde până în vara lui 2025. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament al echipei.

Citește și: Aur pentru România la Campionatele Europene de Lupte

Fost antrenor al FCSB, Bogdan Argeș Vintilă este convins că va reuși să redreseze situația clubului piteștean: ”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă.”

Citește și: Medic stomatolog păcălit să investească 85.000 de euro pe piața criptomonedelor

Bogdan Vintilă o preia pe FC Argeș într-o situație delicată. Piteștenii sunt penultimii în Liga 1, cu doar 27 de puncte, 5 peste CS Mioveni, ultima clasată din campionat. Prima echipă de pe locurile sigure, Chindia, are două puncte peste FC Argeș la intrarea în play-out. Obiectivul lui Argeș Vintilă va fi să-i mențină pe alb-violeți în prima ligă. FC Argeș n-a mai câștigat în campionat de 4 luni și jumătate, de la un 1-0 cu UTA la Arad.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *