Web Analytics
scris vineri, 07.10.2022

Biletele la tren se scumpesc din nou

Prețul biletelor de tren va fi majorat de la începutul anului viitor, anunță CFR Călători. Asta după ce biletele s-au scumpit cu 20%, în urmă cu trei luni.
Prețul biletelor de tren s-ar putea majora din luna ianuarie din cauza inflației, dar și a facturilor uriașe la energie electrică, spun reprezentanții CFR Călători. Până acum trei luni, un bilet de tren pentru un singur adult doar dus pe ruta București-Constanța, de exemplu, costa în jur de 64 de lei, iar acum, același bilet a ajuns să coste nu mai puțin de 72 de lei. De la anul, prețul acestuia va crește iar.

Biletele la tren se scumpesc din nou

Citește și: Asociaţia Pro Infrastructură reclamă blocaje în linie pe CF Braşov-Sighişoara: ”Guvernul are ochi doar pentru drumuri”


Reprezentanții CFR au declarat că vor fi nevoiți să ceară bani de la Guvern pentru următoarele luni din cauza costurilor mari. Astfel, o următoare majorare a biletelor de tren va fi inevitabilă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...