Web Analytics

Bebeluș mort, găsit în curtea unei firme din Topoloveni

de | 9.11.2019 17:35 | Actualitate

Un bebeluș a fost găsit fără viață într- o pungă aruncată în curtea unei fabrici din Topoloveni. Acesta nu prezenta urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită la necropsie. Trupul neînsuflețit a fost găsit într- o pungă aruncată la gunoi. Potrivit IPJ Argeș, suspectă în acest caz este o angajată a firmei respective, în vârstă de 35 de ani, care mai are 3 copii. Femeia a fost condusă la o unitate medicală pentru examinare.

,,În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat.
Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, prevăzută de art. 200 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni.
Femeia a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun”, informează biroul de presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii