Web Analytics

Beat criță, la volan

de | 15.04.2018 09:59 | Actualitate

etilotestAvocatura COM
 
În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Aceștia au desfășurat acțiuni pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului rutier, precum și pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto care, prin nerespectarea prevederilor codului rutier, pun în pericol ceilalți participanți la trafic. 
Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 363 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 105.377 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32  de permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.
 

Sub influenţa băuturilor alcoolice 
 
Sâmbătă seara,, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat pe M.L., de  ani, din Costeşti, care conducea un autoturism pe D.N.65, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
 

Conducea un autoturism neînmatriculat
 
Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depisat pe D.S., de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bulevardul N. Bălcescu din municipiu, având autorizația de circulație provizorie expirată.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.
 
Activităţi de combatere a contrabandei cu ţigări nefiscalizate
 
În ziua de 14 aprilie, poliţiştii din cadul Secţiei 1 Poliţie Piteşti l-au depistat pe B.G., de 60 de ani, din Piteşti, care deţinea 400 de ţigarete nefiscalizate.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 270 din Legea 86/2006, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.
În anul 2017, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au dispus măsuri preventive în 17 cauze penale privind contrabanda cu ţigări, iar 21 de dosare penale au fost înaintate către unitatea de parchet cu propunerea de trimitere în judecată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii