Web Analytics

BCM U Pitești a pierdut cu BC CSU Sibiu

de | 18.03.2021 12:06 | Actualitate, Sport

BC CSU Sibiu a învins BCM U FC Argeș Pitești, scor 84-75, în ultimul meci al turneului 8 din Liga Națională de baschet masculin, ediția 2020-2021, găzduit la Sala Sporturilor din Trivale.

Formația din Pitești a fost în avantaj aproape pe tot parcursul primei părții, dar nu s-a putut desprinde. La prima pauză scorul era de 11-9. Sfertul al 2-lea a consemnat schimbări radicale. Ofensivele au început să funcționeze, cea a Sibiului mult mai bine, iar tabela de marcaj a înregistrat șapte succesiuni la conducere. Repriza s-a terminat în favoarea echipei galben-albastre, aceasta conducând la jumătatea confruntării cu scorul de 38-32.

 

Citește și FC Argeș: Se vând bilete virtuale pentru meciul cu Academica Clinceni

 

Echilibrul s-a menținut pe tabela de marcaj după pauză, însă echipa din Sibiu a reușit să se mențină în avantaj pe tabela de marcaj. S-a consemnat un duel strâns la recuperare și în precizia aruncărilor din acțiune, respectiv de la linia de pedeapsă. La intrarea în partea decisivă scorul era de 65-54. S-a terminat 84-75 în favoarea Sibiului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Demisia, COSTESCULE,”fetitele”tale o iau in gura de la oricare echipa mai valoroasă,și tu tot scuze găsești.La națională esti zero barat.La fel si cu gagicile de la volei,Zanfir si cealalta..ciuca batailor peste tot.
    De ce nu luati atitudine,stimați ziaristi?