Web Analytics

Baza sportivă din Pitești unde a început tenisul Bianca Andreescu, în paragină

de | 19.09.2019 12:30 | Actualitate

 

Cea mai mare bază sportivă din municipiul Pitești nu se află tocmai în cele mai bune condiții! Este vorba despre baza sportivă din cartierul piteștean Prundu, fosta bază sportivă Arpechim. Aici există numeroase terenuri de tenis, dar și pentru fotbal sau rugby.

 

Din păcate, așa cum se poate vedea în fotografiile postate pe pagina de facebook salvatipitestiul, baza sportivă arată destul de rău. Băncile pentru spectatori sunt rupte și nu sunt vopsite, gazonul tăiat depozitat morman în apropierea terenurilor și diverse materiale pentru construcții așezate lângă gardurile ce despart terenurile sunt doar câteva caracteristici negative existente la baza sportivă Arpechim din Prundu.

Trebuie subliniat că pe această bază sportivă a început tenisul cu antrenorul Gabriel Hristache proaspăta câștigătoare a US Open, Bianca Andreescu și tot aici au jucat nume sonore din tenisul românesc și anume Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu. Mai mult decât atât, tot aici se află sediul administrativ al clubului FC Argeș, club fanion al județului.

”Baza de tenis din cartierul Prundu (fosta Arpechim); cele 12 terenuri de tenis au ajuns în totală paragină; Ne dorim performanță de la copiii noștri; ne bucurăm când câștigă Simona Halep; sunt mii de iubitori ai sportului care joaca tenis; performanță fără condiții optime de antrenament nu se face!!!”, este postat pe pagina de facebook salvatipitestiul.

 

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii