Web Analytics
scris luni, 22.08.2022

Băutura bat-o vina! Angajat de la Salpitflor – prins la volanul unui tractor sub influența alcoolului

În cursul acestei dimineți, polițiștii rutieri argeșeni desfășoară o amplă acțiune de verificare a celor care transportă persoane.

Băutura bat-o vina! Angajat de la Salpitflor – prins la volanul unui tractor sub influența alcoolului

Acțiunea de verificare a șoferilor se desfășoară la ieșirea spre Brașov din municipiul Pitești, zona Podul Viilor. În cadrul acțiunii de control, oamenii legii au depistat și sancționat un bărbat care conducea un tractor sub influența băuturilor alcoolice. De menționat faptul că tractorul pe care acesta îl aparține Salpitflor Green SA, societate aflată în subordinea Primăriei Pitești care se ocupă de îngrijirea spațiilor verzi din municipiul reședință de județ. Bărbatul este angajat al societății menționate.

„Dar la proști și la bețivi așa le trebuie! „Am băut niște țuică ieri, nu m-am gândit că iese dimineață. Acum… asta e!”, a afirmat bărbatu, notează Argespress.ro.

Citește și: Turiști germani campați cu cortul, vizitați de urs

Și amendat, și lăsat pieton pentru 90 de zile

De asemenea, în urma verificărilor cu aparatul etilotest, rezultă că bărbatul avea o alcoolemie de 0,13% la mie alcool pur în aerul expirat. În cauză, bărbatul a fost sancționat contravenvențional cu suma de 1305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Foto: argespress.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *