Web Analytics

Băuți la volan în Merișani, Bradu și Curtea de Argeș

de | 12.08.2018 13:49 | Actualitate

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 318 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 88.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe V.I., de 54 de ani, din comuna Corbeni, care conducea un autoturism pe DN7C, în comuna Merişani, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albota l-au depistat pe M.G., de 48 de ani, din comuna Bradu care conducea un autoturism pe strada Buna Vestire din aceeaşi localitate, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii Biroului Ordine Publică Curtea de Argeş l-au depistat pe D.I., de 49 de ani, din Piteşti care conducea o autoutilitară pe Bd. Basarabilor din Curtea de Argeş, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe M.R., de 20 de ani, din comuna Valea Iașului, care conducea un moped pe str. Albești, din municipiul Curtea de Argeș fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii