Web Analytics

Bătrânul dispărut la Mușătești a fost găsit într-o pădure

de | 4.01.2018 09:04 | Actualitate

fotoBatranDisparutForțele de ordine l-au găsit pe Gheorghe Preoteasa, bătrânul din Mușătești dat dispărut, într-o zonă împădurită din localitate. Bărbatul nu prezenta urme de violență și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat bătrânului îngrijiri medicale, acesta fiind hipotermic și hipoglicemic.

Bătrânul, în vârstă de 84 de ani, plecase marți de la domiciliu cu scopul de a-și vizita rudele din localitatea învecinată Valea Iașului, dar nu a mai ajuns la acestea și nici nu s-a mai întors acasă, ultima oară fiind zărit la o stână aflată între localitățile Mușătești și Valea Iașului. Familia l-a căutat zadarnic marți seara, iar miercuri a sesizat Poliția în legătură cu dispariția bătrânului.
La data dispariției, bărbatul purta o haină de fâș de culoare albastră, pantalon de stofă de culoare albastru, cizme de cauciuc negre și căciulă din blană de miel, având 1,65-1,70 m înălţime, aproximativ 60-65 kg, păr grizonat, sprâncene și barbă albe, precum și semne particulare, respectiv probleme la ochiul drept și probleme de auz. Polițiștii l-au căutat atât în comuna Mușătești, cât și în Valea Iașului, localitatea spre care se deplasa.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii