Web Analytics
scris vineri, 10.05.2024

Bătrân lovit mortal pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Accident mortal în județul Teleorman, joi seara. Un bătrân de 82 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer de 32 de ani. Trupul său a fost aruncat zeci de metri pe șosea. Șoferul a ieșit pozitiv la drugtest.

Bătrân lovit mortal pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Citește și: Un tânăr care creştea vipere cu corn şi un piton în apartament a fost găsit mort

Evenimentul rutier tragic a avut loc pe trecerea de pietoni din interiorul comunei Bujoreni din Teleorman, pe Drumul European 70 (E70). Bătrânul a fost lovit în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic, încât trupul său a fost aruncat zeci de metri pe șosea. La fața locului au fost chemate de urgență autoritățile. La fața locului au ajuns rapid paramedicii SMURD. Ei au început imediat manevrele de resuscitare.Ulterior, dată fiind gravitatea leziunilor suferite de victimă, a fost chemat și un elicopter SMURD. Medicul de pe aparatul de zbor a depus toate eforturile posibile pentru a salva victima, fără rezultat, din păcate.

Citește și: Florin Piersic a fost operat. Starea lui este în continuare gravă

Șoferul a fost testat pentru alcool și droguri, iar, potrivit rezultatelor, acesta ar fi consumat substanțe psihoactive. Martorii spun că șoferul criminal nu a avut nicio intenție să oprească, deși bătrânul traversa regulamentar. Potrivit IPJ Teleorman, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *