Web Analytics
scris vineri, 08.03.2024

Bătaie pe teren la Dinamo – UTA. Au intervenit jandarmii

Mai multe incidente violente au avut loc pe Stadionul „Arcul de Triumf”, înaintea meciului dintre Dinamo București și UTA Arad, scor 1-0. Suporterii celor două formații s-au bătut, chiar pe teren, înainte de startul partidei. La conflictul violent au luat parte și suporterii celor de la CSA Steaua, care i-au însoțit pe prietenii arădeni.

Bătaie pe teren la Dinamo – UTA. Au intervenit jandarmii

Citește și: Ce salariu uriaș avea șefa secției de Psihiatrie de la Spitalul Județean Pitești, reținută pentru mită


Fanii din Peluza SUD Dinamo au aprins mai multe torțe înainte partidei și au umplut arena de fum. Astfel, au intrat pe suprafața de joc, unde au ajuns și suporterii celor de la UTA Arad, însoțiți de prietenii de la CSA Steaua. Minute în șir, s-au împărțit pumni și picioare. Suporterii echipelor au folosit și curelele de la pantaloni pentru a lovi. Imediat, forțele de ordine și-au făcut apariția pe teren și au reușit, cu greu, să oprească bătaia dintre cele două galerii. Totodată, mai mulți fani violenți au fost reținuți de către forțele de ordine și este posibil să se aleagă cu sancțiuni drastice. Din această cauză, toate meciurile din Superliga României, programate la ora 20.00, au început cu întârziere.

Citește și: Iulia Motoc a devenit oficial primul judecător român care va activa la Curtea Penală Internațională


Acesta nu este primul conflict în care galeria celor de la UTA Arad este implicată astăzi, 8 martie. În drum spre București, suporterii arădeni s-au întâlnit cu rivalii de la Universitatea Cluj și s-au bătut, conflictul fiind oprit de către Jandarmerie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *