Web Analytics

Bărbatul din Curtea de Argeș care a vrut să dea foc apartamentului în care se afla fosta soție a fost reținut

de | 2.02.2022 16:28 | Actualitate

În ziua de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările în cadrul mai multor dosare penale, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana impotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse prin ordonanța de protecție (3 infracțiuni), distrugere și amenintare, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 1 februarie a.c., bărbatul a încălcat ordinul de protecție, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, prin care i se impunea să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de fosta soție și s-ar fi prezentat la locul de muncă al acesteia, unde ar fi distrus mai multe obiecte de mobilier și aparate electrice, după care s-a sustras cercetărilor.

Citește și Argeș: Trei unități școlare vor intra în online

Ulterior, în cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, de către femeie, cu privire la faptul că, bărbatul ar fi stropit cu combustibil ușa apartamentului său, cu intenția de a o incendia.

La fața locului s-a deplasat, cu operativitate, un echipaj de poliție, care a reușit imobilizarea bărbatului, înainte ca acesta să genereze incendiul. Acesta a fost transportat la spital, iar după acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *