Web Analytics

Bărbatul care a violat o minoră de 11 ani, reţinut pentru 30 de zile

de | 10.01.2020 17:29 | Actualitate

Pe 9 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au reținut un bărbat de 40 de ani, din comuna Bogați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Bărbatul era bănuit că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Rătești, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 11 ani.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraţilor de la Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Judecătorii au decis vineri 10 ianuarie ca acesta să fie reţinut pentru 30 de zile.

„Clientul meu a recunoscut săvârşirea faptei şi instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta nu mai avea antecedente. Părinţii victimei nu s-au constituit deocamdată părţi civile, însă cred că până la urmă se vor constitui, este o infracţiune destul de gravă, fata fiind minoră. Iar dacă nu se vor constitui părinţii părţi civile, se va constitui cu siguranţă Ministerul Public din oficiu”, ne-a declarat Irinel Pisicaru, avocatul bărbatului reţinut.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii