Web Analytics

Bărbați reținuți de polițiști pentru furt de pe raza orașului Mioveni

de | 5.10.2017 09:05 | Actualitate

retinuti furt Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș și Formațiunii Investigații Criminale Mioveni, cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești și Alba Iulia și Serviciului Investigații Criminale Hunedoara, au identificat pe T.V.O., de 27 de ani, D.M.S., de 19 ani, N.F., de 40 de ani, toți din municipiul Vulcan, județul Hunedoara și O.V.L., de 31 ani din orașul Lupeni, județul Hunedoara bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

 

În noaptea de 3 spre 4 octombrie a.c., polițiștii au reușit prinderea în flagrant a bărbaților, după ce au comis o tentativă de furt dintr-o societate comercială de pe raza comunei Baru, județul Hunedoara.

Din cercetări polițiștii au stabilit că în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c. ar fi sustras mai multe țigarete de pe raza orașului Mioveni, județul Argeș și în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c. ar fi sustras mai multe țigarete de pe raza localității Hidișelu de Sus, județul Bihor.

Valoarea țigaretelor fiind de aproximativ 31.000 de lei. Față de bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii