Web Analytics

Bărbați din Poiana Lacului și Bârla, găsiți în stop cardio-respirator

de | 27.03.2019 11:31 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 19 cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în alte șase situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Poiana Lacului, la un pacient de 85 de ani, găsit în stop cardio-respitor. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a cerut sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Bârla, la un pacient de 43 de ani, găsit inconștient, în stop cardio-respirator, în urma unui accident rutier pietonal. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a cerut sprijinul echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. Manevrele de resuscitare nu au avut succes, pacientul fiind declarat decedat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii