Web Analytics

Bărbați din Slobozia și Mărăcineni, reținuți pentru încălcarea ordinului de protecție

de | 13.12.2022 17:10 | Actualitate, Home

În ziua de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție, conform Legii 217/2003, și au reținut un bărbat de 58 de ani, din comuna Slobozia.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, cel în cauză ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție, pătrunzând în locuința mamei celui în cauză, respectiv a fiului celui în cauză.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și Argeș. Transportul de lemne, în atenția polițiștilor. S-au dat amenzi în valoare de 2 mii de lei

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, conform Legii 217/2003.

Din cercetări, s-a stabilit că, în zilele de 8 și 9 noiembrie a.c., un bărbat de 47 de ani, din Mărăcineni, ar fi încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție, pătrunzând în locuința comună și apropiindu-se de fosta concubină.

În urma administrării probatoriului, în ziua de 14 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *