Web Analytics
scris sâmbătă, 23.09.2023

Bărbat plasat sub control judiciar după ce a pipăit o adolescentă în zonele intime și a lovit-o pe alta

Un bărbat care a pipăit 2 adolescente în zonele intime, într-un autobuz, apoi le-a amenințat și lovit a fost reținut de polițiștii din Galați și va cercetat sub control judiciar. Alerta s-a dat după ce chiar victimele au venit la secția de poliție și au depus o reclamație, iar înregistrările video le-au confirmat spusele, potrivit Realitatea.

Bărbat plasat sub control judiciar după ce a pipăit o adolescentă în zonele intime și a lovit-o pe alta

Citește și: Apple a retras o aplicaţie creată de Andrew Tate

Cele 2 adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, au reclamat că, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, una ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut. Apoi acesta le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală.

A fost prezentată și o filmare video în care apare și bărbatul reclamat.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana din filmarea video, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galați.  Acesta a fost condus la sediul unității de poliție mai sus menționată în vederea audierii și continuării cercetărilor.

După probatoriul administrat în cauză, Judecătoria Galați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *