Web Analytics

Bărbat din Pitești reținut pentru trafic de cocaină

de | 14.02.2019 14:20 | Actualitate

 

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale-Biroul Operațiuni Speciale Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, care ar fi deținut cantitatea de circa 20 de grame de cocaină. Bărbatul a fost reţinut.

În cursul zilei de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul S.C.C.O. Vâlcea şi al Biroului de Operaţiuni Speciale Piteşti, au acţionat pentru destructurarea unei grupări având ca preocupare traficul de droguri de mare risc ce acţiona pe raza judeţelor Argeş şi Râmnicu Vâlcea.

Aceştia au oprit în trafic, pe raza comunei Morăreşti, un autoturism în care se aflau patru bărbaţi cu vârste între 24 şi 35 de ani, toţi din judeţul Argeş, iar în urma controlului amănunţit al bagajelor, au descoperit circa 20 de grame de cocaină.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, ar fi ridicat în aceeaşi zi un colet livrat prin curierat la Râmnicu Vâlcea, de unde cel în cauză ar fi ridicat coletul, cu ajutorul unui angajat al firmei de curierat.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 29 de ani a fost reţinut şi prezentat instanţei, care, la data de 13 februarie a.c., a dispus arestarea preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii