Web Analytics

Bărbat din Pitești reținut pentru că a condus băut și fără permis

de | 28.02.2019 13:53 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru înlăturarea efectelor condițiilor meteo ale vremii nefavorabile, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acționând pe drumurile din orașe și municipii, precum și din afara localităților.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 345 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 75.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 29 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au depistat şi ulterior reţinut pentru 24 de ore, pe A.A., de 31 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, având dreptul de a conduce anulat.

Totdată, cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest afișând un rezultat sub valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii