Web Analytics

Bărbat înjunghiat, găsit de polițiștii aflați în patrulare. Agresorul a fost reținut

de | 3.04.2020 11:52 | Actualitate

Un bărbat a fost înjunghiat de prietenul surorii sale. S-a întâmplat aseară, aproape de miezul nopții, în comuna argeșeană Lunca Corbului. Scandalul dintre cei doi bărbați a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Victima a fost transportată la spital după ce a fost găsită de doi polițiști care patrulau. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

În noaptea de 2 spre 3 aprilie, în timpul serviciului de patrulare, doi poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au găsit pe stradă un bărbat înjunghiat la nivelul toracelui, l-au oprit și i-au acordat primul ajutor. Un echipaj SMURD l-a transportat pe bărbatul de 31 de ani la o unitate medicală. Acesta era în stare conștientă. Între timp, polițiștii au obținut primele date despre agresor și l-au găsit în casa în care acesta stătea împreună cu sora victimei, locul în care a început conflictul dintre cei doi bărbați. Din primele cercetări, a reieșit că victima a venit în vizită la sora sa, acolo unde a consumat alcool cu prietenul femeii. După ce s-au îmbătat, s-au luat la bătaie, iar agresorul, în vârstă de 39 de ani, a alergat victima prin curte și ar fi înjunghiat-o de două ori cu un cuțit. Ulterior, bărbatul înjunghiat a ieșit în stradă, sângerând abundent, acolo unde l-au găsit polițiștii aflați în patrulare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în baza delegării. În această dimineață, în urma administrării materialului probator, al doilea bărbat (agresorul, n. red.) a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, a transmis IPJ Argeș.

Cei doi polițiști care l-au reținut pe agresor și-au continuat activitățile pe raza de responsabilitate și,  în jurul orei 03:30, au depistat în trafic, pe DN 65, un bărbat de 32 de ani, care conducea un autoturism în timp ce era sun influența alcoolului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a afişat o valoare de aproape 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, a mai comunicat IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Vin de-ar fi, ca cearta vine,
    Altfel cum s-o zici ?
    Sa te superi tu, crestine,
    Pentru dintii scosi din gura ?
    Pentr-un ghiont si-o-mbrancitura
    Cheful sa ti-l strici ?