Web Analytics

Bărbat din Drăganu găsit decedat în urma unui incendiu

de | 17.12.2018 16:56 | Actualitate

În ziua de 16.12.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfelș, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Mușătești, sat Vâlsănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unei case de locuit. Au ars tabloul electric și 2 mp de polistiren de pe fațada casei.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Căteasca, A1 km 101, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion încărcat cu animale. Animalele nu au fost afectate de incendiu, ele fiind salvate de către pompierii militari.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Drăganu, sat Dumbrăvești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului locuinței, pe o suprafață de aproximativ 60 mp, precum si la elementele combustibile de la mansardă. În interiorul camerei de locuit de la mansardă a fost găsit un bărbat de 62 de ani, decedat. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60 mp și elemente combustibile de la mansardă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole