Bărbat din Poiana Lacului reținut pentru tâlhărie

de | 6.10.2021 16:34 | Actualitate, Home

În după-amiaza zilei de 5 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 33 de ani, din comuna Poiana Lacului, ar fi sustras, prin acte de violență, o geantă cu acte și o sumă de bani, de la fosta sa concubină, în timp ce aceasta se afla la o rudă, pe raza municipiului Pitești.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

Citește și Pitești: Zona Costache Negri – Parcul Ștrand va avea un complex sportiv așa cum și-l doresc cetățenii

 

În noaptea de 5 spre 6 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii piteșteni au fost sesizați de aceeași femeie, care se afla la o altă rudă, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi încercat să îi sustragă un telefon mobil, prin utilizarea de acte de violență, în timp ce se afla în locuința rudei sale.

 

În scurt timp, bărbatul a fost depistat de un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Pitești și condus la sediul poliției pentru cercetări, în cauză fiind întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

 

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 6 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: arges,poiana lacului,retinut,talharie

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed