Web Analytics

Pitești: Zona Costache Negri – Parcul Ștrand va avea un complex sportiv așa cum și-l doresc cetățenii

de | 6.10.2021 16:03 | Actualitate

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat proiectul de pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții, depus de municipalitatea piteșteană spre finanțare, în primăvara acestui an!

 

Prin Programul Național de Construcții de Interes Public și Social s-a solicitat finanțare pentru un complex sportiv cu suprafață de joc de 35 x 45 m, cu covor de gazon artificial, suprafață flexibilă prin dimensiune pentru amenajarea a două terenuri simultane pentru competiții sportive juvenile și antrenament. Complexul va avea sală de recuperare sportivă, vestiare și o tribună acoperită de 190 de locuri.

 

Citește și Uzina Dacia îşi întrerupe din nou activitatea, din cauza crizei componentelor electronice. 11.000 de oameni stau acasă, vineri

 

Ministrul Cseke Attila, care a vizitat special pentru discuții pe proiectele pe care Piteștiul și le dorește, a sprijinit și a semnat Ordinul prin care obiectivul de investiții Construire Complex Sportiv, strada Costache Negri, Parc Ștrand, municipiul Pitești, județul Argeș are undă verde pentru finanțare!

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii