Web Analytics
scris miercuri, 22.03.2023

Bărbat din Moșoaia reținut pentru violențe

În ziua de 21 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Moșoaia.

Bărbat din Moșoaia reținut pentru violențe

Citește și Curtea de Argeș: Percheziții într-un dosar privind infracțiuni de fals, uz de fals și abuz în serviciu

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 10 spre 11 februarie a.c., în timp ce se afla în incinta unui local de pe raza municipiului Pitești, cel în cauză ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe un alt bărbat, de 30 de ani, provocându-i leziuni care au fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 7-8 zile de îngrijiri medicale.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...