Web Analytics

Bărbat din Dobrești reținut pentru amenințare și distrugere

de | 24.08.2021 14:50 | Actualitate

În ziua de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni – Secției de Poliție Rurală Călinești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul le-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe fosta soție și pe fosta cumnată. Ulterior, în cursul nopții, în jurul orei 04.00, bărbatul ar fi incendiat o căpiță de fân aparținând foștilor socri.

 

Citește și Acte de vandalism în Parcul Mirilor, proaspăt reamenajat

 

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului, au fost emise două ordine de protecție provizorii, pentru 5 zile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii