Bărbat din Curtea de Argeș a braconat un mistreț

de | 8.05.2020 13:13 | Actualitate


Un bărbat de 44 de ani, din Curtea de Argeș, a fost depistat de polițiști, pe raza comunei Tigveni, având în autoturism o armă de vânătoare și urme de culoare brun-roșcat, cu aspect de sânge. După cercetări, cel în cauză a fost reținut.
În cursul serii trecute, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni, aflați în serviciu de patrulare, au depistat, pe raza aceleiași comune, un bărbat de 44 de ani, din Curtea de Argeș, care avea în autoturism o armă de vânătoare și urme de culoare brun-roșcat, cu aspect de sânge.
În urma cercetărilor desfășurate în continuare de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat, în ziua precedentă, respectiv 6 mai a.c., pe raza comunei Golești din județul Vâlcea, unde ar fi braconat un mistreț. Polițiștii au dispus indisponibilizarea autoturismului, a armei folosite la săvârșirea infracțiunii de braconaj, precum și a cărnii rezultate din vânat.
După administrarea probatoriului, în noaptea de 7 mai a.c., bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii