Web Analytics

Bărbat din Câmpulung, cercetat pentru trafic de droguri

de | 2.07.2020 11:18 | Actualitate

Zilele trecute, polițiștii argeșeni au depistat în flagrant delict un câmpulungean în timp ce ar fi încercat să comercializeze cocaină. Acesta a fost arestat preventiv. Au fost realizate percheziții domiciliare la imobilele utilizate de bărbatul care ar fi comercializat droguri în Câmpulung încă din luna mai.

„La data de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. Acesta ar fi avut asupra sa 4 grame de cocaină.

În aceeași zi au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și în București, la imobilele utilizate de cel în cauză.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 60 de grame de substanță susceptibilă a fi interzisă, ustensile ce ar fi fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna mai a.c., cel în cauză ar fi comercializat droguri de mare risc, cu precădere în municipiul Câmpulung. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, după care a fost prezentat instanţei, care a dispus măsura arestării preventive. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, se arată într-un comunicat trimis de IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole