Web Analytics

Bărbat decedat într-un accident la Curtea de Argeș

de | 21.02.2022 21:52 | Actualitate

Un accident rutier a avut loc luni. Un autoturism a intrat într-un gard din Curtea de Argeș, pe str. Progresului. Un bărbat din Cepari, pasager în mașină, a murit. Cealaltă victimă este șoferul, o femeie din Băiculești, găsită semiconștientă, cu amputație de membru superior drept.

„Bărbatul cu vârsta de 34 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar femeia de 26 de ani a fost transportată de urgență la spital de către echipajul SAJ. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu”, a transmis ISU Argeș.

Ulterior, în jurul orei 1:00, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a efectuat transferul pacientei la Spitalul Floreasca din București.

Citește și Mercur descoperit la parterul unui bloc din Câmpulung! S-a deschis o anchetă

Se pare că într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, femeia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard din beton.

IPJ Argeș anunță că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.
La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ.
Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru cercetări.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *