Bărbat de 48 de ani, găsit decedat la Geamăna

de | 11.04.2017 | Actualitate

smurdXXÎn ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Ștefănești, Săpata, Vulturești, Mioveni, Câmpulung, Leordeni, Bogați, Albeștii de Argeș, Ciofrângeni, Curtea de Argeș, Băiculești, Valea Iașului, Negrași și Izvoru pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ, agenți economici și alte obiective.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentele de Pompieri Bradu și Pitești au intervenit în localitatea Geamăna, la un pacient de 48 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: barbat decedat,geamana,smurd

Ultimele articole

Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania
Tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmată în Spania

Primul caz al variantei Omicron a coronavirusului, care se răspândeşte în întreaga lume şi ce provoacă un val de panică, a fost depistat în Spania, a anunţat, luni, un spital din Madrid, citat de France Presse. Autorităţile sanitare din regiunea Madrid au declarat...

Persoană lovită de o mașină, în Pitești
Persoană lovită de o mașină, în Pitești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, aflăm că o persoană a fost acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului Rutier Pitești și o...