Web Analytics

Bani pentru Albeşti-Cândeşti, lucrări la Stoeneşti-Dragoslavele

de | 13.09.2018 14:00 | Politica si Administratie

# Un nou asalt asupra drumurilor din Muscel

Problemele întâlnite la căile rutiere din zona Muscel, recent prezentate şi în ziarul nostru, prezintă semne de atenuare. Dincolo de grozăvia de pe drumul naţional Câmpulung-Mioveni, acolo unde se acţionează în continuare pentru refacerea carosabilului în zona Suslăneşti-Boteni, două drumuri judeţene pot fi reabilitate în următoarele luni.
La Drumul Judeţean 725 Stoeneşti-Dragoslavele, lucrările de modernizare, incluzând şi asfaltarea, au început în urmă cu aproape o jumătate de deceniu, dar încă se mai circulă pe pământ. Ultima promisiune avea ca termen de finalizare a lucrărilor anul 2017, însă ne apropiem de finalul lui 2018 şi problema nu a fost rezolvată. Doar că, de ceva timp, au reapărut muncitorii pe traseu, s-a pietruit drumul, s-a lucrat la rigole şi la întărirea malurilor. Potrivit primarului din Stoeneşti, Ion Marin, sunt şanse ca lucrarea să fie finalizată chiar în acest an.
De cealaltă parte, pe Drumul Judeţean 735 Bughea de Sus-Albeştii de Muscel-Cândeşti, problema alunecării terenului chiar la poarta primarului a fost abordată de mai multe ori în ultimii ani, dar fără rezultat. O şansă a apărut de curând, după ce Guvernul a alocat circa trei milioane de lei din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziţie chiar pentru lucrările necesare la acest drum. Banii vor fi utilizaţi prin Consiliul Judeţean, dar rămâne de văzut când vor demara procedura de atribuire a execuţiei şi lucrările în sine.
Cătălin Ioan Butoiu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii