Web Analytics

Bani europeni pentru România: La zece ani de implementare de proiecte cu fonduri structurale, în ciuda provocărilor, se derulează afaceri de succes

de | 26.11.2018 18:46 | Actualitate

România a încheiat exerciţiul bugetar european 2007-2013 cu un grad de absorbţie a fondurilor structurale de aproximativ 90%. În actualul exerciţiu bugetar, atragerea banilor europeni este întârziată. Există însă proiecte care se derulează cu succes: printre ele, un program de training pentru antreprenori dezvoltat în sudul ţării. Bogdan Lăzărescu, manager de proiecte fonduri europene, și Cristian Tudoran, coach, au fost invitații RFI România, unde au analizat îndeaproape reușite și provocări specifice.

Citește tot articilul pe: RFI România 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de RFI România, în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii