Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Bani de la Bruxelles țărilor care primesc mai mulți refugiați, inclusiv ucraineni

Bruxelles promite bani pentru țările care primesc mai mulți refugiați, inclusiv ucrainenii care fug de războiul din țară. Anunțul a fost făcut de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Bani de la Bruxelles țărilor care primesc mai mulți refugiați, inclusiv ucraineni

Citește și: Programul Casa Verde Fotovoltaice a fost suspendat


Comisia Europeană va propune alocarea unei sume suplimentare de 15 miliarde de euro pentru țările care primesc un număr mare de refugiați, inclusiv ucraineni, a anunțat marți, la Praga, președinta executivului european, Ursula von der Leyen. Acest sprijin destinat țărilor care se confruntă cu un val migrator se va regăsi în următoarea revizuire a Cadrului Financiar Multianual al UE pentru perioada 2021-2027, relatează agerpres.ro. Condiția este ca țările membre ale UE să accepte propunerea Comisiei Europene, mai exact să fie de acord cu suplimentarea contribuțiilor la bugetul european.

Citește și: Premierul Ciolacu: „Nu taxăm darul de nuntă sau banii de la botez, dar impozităm cu 70% averile ilicite”


”Având în vedere că aţi primit atât de mulţi refugiaţi ucraineni, am propus o creştere (a bugetului) cu 15 miliarde de euro destinaţi în mod specific ţărilor care primesc un număr mare de refugiaţi”, incluzând printre acestea şi Republica Cehă, a spus Ursula von der Leyen, marți, la o conferinţă de presă comună la Praga cu premierul ceh Petr Fiala.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită