Banca Leumi s-a mutat în Piaţa Milea

de | 28.06.2017 22:35 | Economie

12 leumi01Începând din 20 iunie, sucursala Bank Leumi din Piteşti s-a mutat în noua locaţie din Piaţa Vasile Milea. Programul de lucru al sucursalei a rămas neschimbat, respectiv de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00.

La eveniment au fost prezenţi, alături de reprezentanţi ai mediului de afaceri argeşean, Gil Karni, preşedinte executiv al Bank Leumi şi George Caval, preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş. Gil Karni a declarat: „Evenimentul de astăzi subliniază importanţa pe care Bank Leumi o acordă mediului de afaceri argeşean, pentru care prognozăm o creştere importantă. Ne bucurăm să anunţăm relocarea sucursalei Leumi Piteşti într-un spaţiu deschis şi foarte central”.
Bank Leumi România este subsidiara locală a Bank Leumi le din Israel şi este prezentă în România din 2006, având un număr de cincisprezece sucursale situate în cele mai importante oraşe din ţară.

Acest articol este despre: banca leumi,george caval,gil karni

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan
Bărbat trimis în judecată pentru că s-a urcat băut la volan

În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că la data de 07 august 2021, un bărbat de 52...

Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina
Angajaţii ambasadei SUA la Kiev părăsesc Ucraina

Departamentul de Stat a decis ca familiile angajaţilor ambasadei SUA la Kiev să părăsească Ucraina începând de luni, informează news.ro. Săptămâna viitoare, este de aşteptat ca Departamentul de Stat să îi încurajeze pe americani să înceapă să părăsească Ucraina cu...