Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Băiatul de 15 ani acuzat de uciderea fetiţei de doi ani şi cinci luni a fost arestat preventiv

Tribunalul Dolj a emis, joi după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele minorului de 15 ani acuzat de uciderea Raisei, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, judeţul Dolj, găsită moartă în urmă cu două zile, informează Agerpres. Codreanu Nicolas Masi este acuzat de omor calificat, după ce i-ar fi aplicat Raisei, verişoara lui, mai multe lovituri de cuţit şi apoi a ştrangulat-o.

Băiatul de 15 ani acuzat de uciderea fetiţei de doi ani şi cinci luni a fost arestat preventiv

Citește și: Arhiepiscopia face colectă pentru fiica cea mare a preotului Panciuc

„Respinge cererea formulată de inculpatul Codreanu Nicolas Masi privind luarea măsurii arestului la domiciliu. (…) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Codreanu Nicolas Masi pe o durată de 30 de zile, de la 30.05.2024 până la data de 28.06.2024 inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. i Cod penal, cu aplic. art. 113 alin. 2 C.p. În temeiul art.275, al.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se menţionează în decizia instanţei.

Cum a fost omorâtă Raisa

Luni, poliția a fost alertată cu privire la dispariția Raisei, suspectând imediat că ar fi fost victima unor acțiuni violente. După căutări intense, trupul micuței a fost descoperit într-o zonă cu vegetație densă, în spatele imobilului unde fusese văzută ultima dată în viață. Autopsia medico-legală a confirmat că moartea fetiței a fost una violentă, cauzată de hemoragie internă și externă, precum și de asfixiere mecanică prin strangulare. Raisa avea multiple plăgi penetrante, semne clare ale unei agresiuni brutale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită