Web Analytics

Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru părinţi şi copii, se deschide pe 3 noiembrie

de | 11.10.2017 19:01 | Actualitate

18 baby boom
Cel mai mare târg pentru părinţi şi copii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani ajunge în această toamnă şi la Braşov. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.

De pe 3 până pe 5 noiembrie, la Brașov Business Park, cele mai recente, diversificate și utile produse și servicii pentru bebeluși, copii de până la 7 ani și graviduțe așteaptă să cucerească inima țării.
Organizat în peste 20 de ediții în București (în fiecare primăvară și toamnă), Baby Boom Show a reușit să facă fericiți peste 150.000 de copii și mămici. A mulțumit mii de expozanți, iar sute de brand-uri au fost reprezentate pe mii de metri pătrați.
Baby Boom Show mai înseamnă și organizarea a zeci de evenimente conexe (mini-concerte, seminarii, cursuri, tombole, locuri de joacă, etc.) alături de promoții, discount-uri și servicii medicale gratuite, plus o mulțime de premii. Totul în cadrul unei prezențe continue de peste 12 ani pe piața evenimentelor pentru părinți și copii.
Brand-uri importante au fost confirmate înainte de deschiderea oficială.
Chicco, Medlife, Vavian Pharma, Cordblood Center, Biogenis, Nestle și Regina Maria au confirmat deja prezența și își așteaptă vizitatorii cu numeroase reduceri și oferte speciale. Intrarea la eveniment este gratuită pentru vizitatori pe tot parcursul celor trei zile de desfășurare.
Iată și programul de vizitare:
3 -4 noiembrie: între orele 10.00 – 18.00
5 noiembrie:  între orele 10.00 – 17.00
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesaţi www.babyboomshow.ro.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii