Babi, un rom împuşcat în America, a fost jelit de rudele din Argeş

de | 25.06.2021 10:06 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

# Afacerile cu aur fals îi tentează pe romii argeșeni să urmeze „visul american”
Babi, un etnic rom din Vâlcea cu puternice conexiuni în Argeș, a fost împușcat recent în America, în tâmplă. Babi este nepotul lui Costică, un cunoscut lider al țiganilor care locuiește în Smeura, dar are mulți veri și nepoți în Borlești, care l-au și jelit.

Cel care a dat vestea ce a îndoliat comunitatea romă din Argeș și Vâlcea a fost Florin Salam, printr-un live pe canalul Youtube. După ce trupul lui Babi a fost repatriat din Statele Unite, cunoscutul manelist a participat, așa cum a promis pe 30 mai, la înmormântare. A cântat cântece de jale și a făcut 5.000 de lei în câteva secunde, din dedicații pentru sufletul răposatului care odihnea într-un sicriu de 7.000 de euro. Rudele povestesc că Babi, care urma să împlinească în această lună 30 de ani, ducea o viață de nabab în SUA. A fost executat de un bărbat de culoare, în timp ce oprise la semafor. Pe bancheta din spate a mașinii se aflau soția și cei trei copii minori. Martorii au povestit poliției că Babi staționa la un semafor, când șoferul unei mașini care a oprit în paralel i-a făcut semn să coboare geamul. Familia a fost martoră când bărbatul de culoare i-a zburat creierii lui Babi. Șocați, romii aflați în zonă s-au adunat la scurt timp și au aprins candele exact la locul tragediei, la semafor. Pentru Babi, nepotul lui Costică din Smeura și idolul verilor și nepoților săi din Borlești, visul american a fost spulberat într-o fracțiune de secundă. Pe surse, am aflat că Babi obișnuia să mai vândă aur fals, ghiuluri sau lanțicuri, și este foarte posibil ca un client înșelat să se fi răzbunat pe el.

Citește și O piteșteancă de Hollywood! Are rol principal într-un film american

Citește și Piteşteanca Sabina Aldea Gault, lăudată de americanii de la Forbes

 

Acest articol este despre: america,babi,crima,statele unite ale americii

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Informație 100 % reala .Felicitari

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...