Web Analytics

O piteșteancă de Hollywood! Are rol principal într-un film american

de | 31.03.2021 10:11 | Actualitate

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache are rolul principal într-un film la Hollywood lansat recent.

Este vorba de pelicula „False Colors”, regizată de William Norton, în care Lavinia joacă rolul asistentei unui congressman ce îl ajută pe un inspector aflat în mare pericol după ce descoperă o armă biologică misterioasă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, filmul a fost lansat deocamdată doar online şi poate fi cumpărat sau închiriat de pe platforme de top precum Amazon, Vimeo sau Apple Store.

Filmul a costat 275.000 de dolari şi a fost filmat parţial la Washington. Pagina de Facebook a filmului „False Colors” are deja peste 6.000 de fani, scrie gds.ro.

Lavinia Postolache este născută la Pitești, în 1989 și e absolventă a Academiei de Film din New York. În Statele Unite a lucrat ca model și a apărut în multe reclame ale unor branduri importante. În 2016, ea a apărut în producția ”Demonul de Neon”, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves.

De-a lungul timpului, argeșeanca a mai jucat în producții precum ”Muse”, ”Alpha-1” sau în serialul ”BloodLands”.

CITEȘTE ȘI A plecat din Argeș pentru a deveni cel mai citit poet din Spania

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii