Web Analytics

Piteşteanca Sabina Aldea Gault, lăudată de americanii de la Forbes

de | 22.04.2020 14:54 | Actualitate

Stabilită de aproape 20 de ani în America, piteşteanca Sabina Aldea Gault face subiectul unui amplu articol din ediţia americană a revistei Forbes din această săptămână. Jurnaliştii americani o apreciază pe Sabina pentru faptul că a susţinut şi angajat femei imigrante la Konnect Agency, compania de relaţii publice pe care a fondat-o în urmă cu 11 ani şi care este una dintre cele mai dinamice, creative și premiate din S.U.A. Compania, cu sediul central la Los Angeles, are peste 50 de angajaţi, în procent majoritar femei, şi mai are birouri la New York, Austin şi Denver.

Cei de la Forbes spun despre Sabina că „face eforturi constante pentru a angaja femei imigrante. În ultimii zece ani a finanţat aplicaţii pentru vize, green card-uri şi a ajutat în diferite modalităţi tinere care vor să lucreze în industria relaţiilor publice aşa cum era şi ea acum aproape două decenii”. Cei de la Forbes au alocat un amplu spaţiu pentru a prezenta spectaculoasa carieră a Sabinei – absolventă magna cum laude a prestigioasei Universități Berkeley.

De altfel, în ultimii şapte ani, publicaţii de top din America au scris numeroase articole despre evoluţia Konnect Agency, premiată cu zeci de trofeee la competiţiile de profil. Prestigioasa publicație Inc. Magazine (cu un tiraj mediu lunar de peste 700.000 de exemplare), a inclus Konnect Agency între 2013 şi 2017 în topul companiilor private cu cea mai rapidă creștere din S.U.A.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii