Web Analytics

AZI! Derby-ul județean dintre FC Argeș și CS Mioveni, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin”

de | 24.07.2020 10:58 | Sport

Meciul de fotbal restant dintre FC Argeş şi CS Mioveni, din cadrul play-off-ului ligii a 2-a la fotbal se va juca mai târziu cu două ore, de la 19,30.

Decizia de decalare a startului jocului a fost luată de televiziunile (Digi şi Telekom) care deţin drepturile de difuzare ale meciurilor de fotbal din liga secundă.

Derby-ul judeţean dintre cele două formații  trebuia să se joace iniţial pe data de 14 iulie, în etapa a doua a play-off-ului, dar a fost amânat din cauză că un maseur al echipei FC Argeş a fost confirmat pozitv cu noul coronavirus.

Argeşul ocupă locul 3, cu 23 de puncte, iar Mioveniul e pe ultimul loc, al 6-lea, cu doar 21 de puncte. Etapa a 4-a va începe destul de repede după această restanță. UTA – Rapid se joacă duminică, 26 iulie, de la ora 18:15. Apoi, următoarele două meciuri sunt programate la o distanță de două zile. Turris Oltul – CS Mioveni e programată în ziua de 28 iulie, marți, de la ora 17:30, iar imediat după aceea, de la ora 20:00, la Ploiești, are loc jocul dintre Petrolul și FC Argeș. Programul etapei a 5-a rămâne, pentru moment, nestabilit cu exactitate, urmând a avea loc la începutul lunii august.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii